Jangan Memalu

usha je..

Monday, May 30, 2011

birthday ku OK!!!

Happy birthday to me….Aku selalu wish tuk diri sendiri… pelik kan..tapi mmg aku mcm tu…ok entry kali ni aku nak say thanks tu all gordon’s member…love u’olls…thanks 4 da globe…cute sgt…


Ni la globe tu…cute kan…
ok aku tau lighting segala mcm mmg xelok tp ada aku kesah…

Tapi hari tu bear(fara) xmai so mcm kureng skit la…. Diorg nak wat surpirise kat aku…konon2 xnak wish birthday kat aku…tp…aku kan kak nad..kantoi lama dh…aku dh tau dh sbb wktu b’day fara aku kerja trok tuk siapkan hadiah….w’pun tu idea lya… xkesah la semua tu tapi yg pasti globe tu akan sentiasa dok dlm bilik aku…hahaha…suke sgt… girl’s + boy = gordon's …I love u’olls… ^_^


2 comments:

Lady Its Lya said...

love u too kak nad....ni pon idea sy...credit to me yeah~~=D

HearTBeaT said...

yeah..amik la kredit rm3 kat ang.hahaha(duit sndri)