Jangan Memalu

usha je..

Friday, April 1, 2011

tak tau la nak cakap ape..

assalamualaikum..
hye u'olls..

hmm...lama dh x update blog..klo rumah kosong ni maknanya hantu pun boleh sewa...hihihi...

ok fokus nadia fokus...
hari ni aku nak cite ape ek??
nak tanya pendapat korang la..boleh x?
apa yang korang buat bila someone yang korang kenal syok kat korang tapi korang xsyok pun kat dia...xde feel langsung dgn dia...
sekarang ni pulak hati aku mcm dok ingat kat si dia yang pernah la jadi "raja" kat hati aku ni...
dan lagi satu aku ada masalah sikit la dengan hamba allah ni...
niat aku baik nak suruh dia control sikit diri tu tapi mungkin ayat aku xkena dengan jiwa dia kot.. 
tu yang macam xbpe syok tu...



dari pemerhatian aku la kan... semenjak dua menjak ni kan geng GORDON aku tu macam hari2 bawak saka g kolej...nape aku cakap mcm tu?! sebab aku tengok lepas sorang-sorang xde mood..monyok je...senyum xnak,bercakap xnak,gelak lagi la xnak...kesian...dah la style klo sorang badmood berjangkit semua sekali..aku xfhm btl la apa mslh sbnrnya ni...bila tanya diam jek... kan  gordania kan...



pastu baru2 ni aku dapat 1 berita yang mengejutkan jugak la walaupun macam dah boleh jangka mmg benda ni akan jadi... aku xtau apa yang perlu aku buat... klo aku wat xreti je aci x??





2 comments:

Lady Its Lya said...

aku unlike...hahaha

HearTBeaT said...

ang mmg sengal...