Jangan Memalu

usha je..

Tuesday, February 22, 2011

Adakah Masih Ada Lagi???

pasal cinta lagi..
kali ni pasal aku lak...
tadi waktu aku pi prangin ..
on the way balik kolej aku terdengar 1 lagu ni...
 aku rasa korang mungkin tau lagu apa...
lagu ada sejarah tentang aku ngn si dia tu...
aku ingt aku dah lupakan dia tapi bila aku dangar lagu tu tetiba aku rindu kat dia..
boleh camtu?? xpe la...mcm mn pun dia adalah history hidup aku...
dia pernah jadi someone special dalam hati aku....
 i miss him but just for a while...

2 comments:

Lady Its Lya said...

i pon penah jd cmtu gk...huhuhu

HearTBeaT said...

haha..sedih kan klo tetibe tringat... what the hell...